2020 Sosyal Medya Danışmalığı Paketlerinin Fiyatları

Sosyal medya günümüzde kişiler ve işletmeler tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Sosyal medya danışmalığı; müşterilerine, kurumlara ve markalara işinin içeriği ile ilgili sosyal medya platformlarında neler yapabileceğini gösterir. Danışmanlar müşterilerine strateji çizer. Çizilen stratejinin uygulanması için yönlendirir. Her geçen gün talep artmaktadır. Uzman ekibimiz 2020 sosyal medya danışmalığı paketlerinin fiyatları  güncel listesini hazırladı. İş dünyasında rekabet çok amansız işlemektedir. Rakiplere karşı sapasağlam ayakta durmak için teknolojinin sağladığı bütün imkanlar en faydalı şekilde kullanılmalıdır.

Güncel 2020 Sosyal Medya Danışmalığı Paketlerinin Fiyatları

Paket İçeriği Fiyat / Aylık
Başlangıç Paketi Haftalık 3 içerik (görsel, video) tasarımı ve paylaşımı.

Organik takipçi arttırmaya yönelik çalışmaları.

Sponsorlu reklam yönetimi.

500 TL / Aylık
Standart  Haftalık 3 içerik (görsel, video) tasarımı ve paylaşımı.

Organik takipçi arttırmaya yönelik çalışmaları.

Sponsorlu reklam yönetimi.

Çekiliş, kampanya düzenleme ve yönetme.

Gelen soru ve mesajlara hızlı yanıt.

Instagram keşfette üstlere çıkartma çalışması

Takipçisi yüksek instagram ve facebook bloggerlarının profilinde tanıtım paylaşımları.

1,500 TL
Gelişmiş  Haftalık 3 içerik (görsel, video) tasarımı ve paylaşımı.

Organik takipçi arttırmaya yönelik çalışmaları.

Sponsorlu reklam yönetimi.

Çekiliş, kampanya düzenleme ve yönetme.

Gelen soru ve mesajlara hızlı yanıt.

Instagram keşfette üstlere çıkartma çalışması

Takipçisi yüksek instagram ve facebook bloggerlarının profilinde tanıtım paylaşımları.

Profesyonel fotoğraf ve video çekimi.

2,000 TL

2020 yılının sosyal medya danışmanlığı paketlerinin fiyatları olan listemiz hakkında daha detaylı bilgi olmak için bizimle iletişime geçiniz. Yapılan planlar, markanın dinamik ve aktif olduğunu hedef kitleye anlatır. Sosyal medya danışmanlarımız düşünüldüğü gibi grafik tasarımcı, web tasarımcı veya yazılım uzmanları değildir. Danışmanlar, işlerini sosyal medya üzerinden yapan kişilerdir. Tecrübeli ve donanımlıdırlar. Firmanıza özel ücretsiz fiyat teklifi için bizimle iletişime geçiniz.

Sosyal Medya Danışmanlığının Hedefleri

Markanın yerinin belirlenmesi sosyal medya danışmanlarının ilk hedefidir. Bunun için üzerinde çalışır ve strateji oluşturur. Oluşturulan stratejiyle yerin koruması ve daha ilerilere götürülmesini hedefler. Uygun güncel sosyal medya fiyatları ile sunduğumuz hizmetle danışmanlarımız ellerindeki materyali en özgün ve eksiksiz şekilde kullanarak kusursuz iş çıkarmaya çalışır. Danışmanlarımız sosyal medyadaki her durumu inceler. Güncel 2020 sosyal medya danışmalığı paketlerinin fiyatları listemiz Türkiye’nin tüm illeri için geçerlidir. Ajansımız İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve İzmir gibi büyük şehir bölgelerinde en uygun danışmanlık ücretleri sunmaktadır. Fiyat ve paket listemizdeki uygun fiyat garantisi ile firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

en uygun danışmanlık ücretleri

Gelişmeleri takip ederek yönetir. Günümüzdeki ticaret hayatı klasik yöntemlerle istenilen seviyede işlememektedir. İş dünyasının uzun ve zorlu maratonunda sosyal medyanın desteğini almak şarttır. Elbette ki danışmanlık paketleri listemizin hakkında bilgi sahibi olmak; beraberinde önemli kazanımları da getiriyor.

Sosyal Medya Danışmanlığının Olumlu Etkileri

Ülkemizde bazı sosyal medya platformları çok daha yoğun kullanılmaktadır. Youtube, Google+, Facebook, İnstagram, Swarm, Twitter, Pinterest, Linkedln, Slideshare ve FriendFeed en çok kullanılan platformlardır. Son dönemlerde instagram ticari anlamda en aktif ve en yoğun kullanılan platformdur. instagram danışmanlık paketleri bu alanda en güvenilir planları ve yönlendirmeleri sunmaktadır. Verimli bir sosyal medya içeriği ortaya koyabilmek için öncelikle lider olmaya veya rakiplerin en önünde olmaya karar vermiş olmak gerekir.

Şayet 2020 sosyal medya danışmalığı paketlerinin fiyatları avantajlarından yararlanmayı istiyorsanız; mutlaka firmamızla iletişime geçmelisiniz.Danışmanlık almadan gelişi güzel yapılan paylaşımlar lider olmaktan çok gerilere atılmaya neden olacaktır. Belli bir bütçe ayrılıp, beklentilerinizi danışmanlarımıza doğru şekilde aktarırsanız başarılı içerikler oluştururuz. Sosyal medya danışmanlık hizmetleri diğer mecralara oranla daha düşüktür. Sektörel hayatta atılacak adımların profesyonelce atılması hayati önem arz etmektedir. Reklam ve pazarlama alanında uzman olan danışmanlarımız gerekli bütün planlamaları ve stratejileri profesyonel bakış açısıyla yapmaktadır.

Facebook
Twitter
Email
Print

2 yanıt

  1. Merhabalar, sosyal medya yönetimi paketlerini inceledim. Standart olan paketinizde fotoğraf video çekimi dahil midir?

    1. Mehmet bey merhabalar, standart paketimizde fotoğraf ve video çekimi dahildir. Firmanıza özel çözümler için web sitemizden teklif al formunu doldurduktan sonra size paket içeriğimizi detaylı şekilde hazırlayıp sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news, insight or promotions.

Latest Article