2020 Kurumsal Kimlik Tasarımı Fiyatları

2020 Kurumsal Kimlik Tasarımı Fiyatları ve Paketleri Listesi
İŞ ADET FİYAT
Standart Kurumsal Kimlik Tasarımı Tüm Baskı ve Promosyon
Ürünleri Tasarımı
1.250 TL
Yeni Başlangıç Kurumsal Kimlik Tasarımı Logo Tasarım
Tüm Baskı ve Promosyon
Ürünleri Tasarımı
1.500 TL
Tam Donanımlı Kurumsal Kimlik Tasarımı Kurumsal Web Tasarım
Logo Tasarımı
Tüm Baskı ve Promosyon
Ürünleri Tasarımı
3.250 TL

Firmanıza özel fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçiniz.Müşterilerin dikkatini çekmek ve firmayı tanıtmak için kurumsal kimlik oluşturulmalıdır. 2020 Kurumsal kimlik tasarımı fiyatları yapılacak olan işin niteliğine göre farklılaşabiliyor. Kurumsal kimlik tasarımı şirketin kendini temsil etmek için gerekli olan sistemin oluşturulmasını sağlar. İşletmeler ve firmalar hizmet verdikleri sektörde kendilerini belli etmelidir. Bunun için öncelikle bir kimliğinin olması şarttır. Nasıl ki insanın tanınması için kimliğe ihtiyacı var şirketlerin de kurumsal kimliğe ihtiyacı vardır. Kurumun başarısı ve sektördeki duruşunu kurumsal kimliği belirler. İşletmeyi güçlendirmek ve rakiplerden birkaç adım öne geçmek için kurumsal kimlik tasarımı konusunda profesyonel yardım alınmalıdır. Uzman personelimizin ellerinden çıkan tasarımlar karşı tarafta güven ve kalite etkisi oluşturacaktır. İlerlemek ve büyümek için gerekli olan kurumsal kimlik tasarımlarımız, markalaşmış firmaların olmazsa olmazdır.

Kurumsal Kimlik Tasarımının Kapsamı

Firmalar reklam yaparak adını duyurmak ve ticaretini yapmak ister. Reklam yapmak ve reklamda başarılı olmak için ilk iş kurumsal bir kimlik oluşturulmalıdır. Ekonomik kurumsal kimlik ücretleri sayesinde müşterilerimize eşsiz tasarımlar sunmaktayız. Kurumsal kimlik tasarımı hizmetlerimiz arasında şunlar vardır;

  • Fatura ve irsaliye tasarımı
  • Kartvizit tasarımı
  • Antetli kağıt tasarımı
  • PDF kurumsal kimlik kitapçığı tasarımı
  • Zarf tasarımı
  • Katalog ve broşür tasarımları
  • Diplomat zarfı tasarımı
  • Tahsilat ve tediye makbuzu tasarımı
  • Araç giydirme
  • CD ve CD kutusu tasarımları
  • Doküman şablonları
  • Küp bloknot tasarımları

Kurumun tanıtımı adına gerekli olan araç ve gereçlerin tasarımı kimlik tasarımı hizmetlerimizin kapsamına girmektedir. Tasarım yaparken görenlerin dikkatini çekecek unsurlar kullanılır. Renklerin ve desenlerin insanlar üzerindeki psikolojik etkisine özellikle dikkat etmekteyiz. 2020 kurumsal kimlik tasarımı fiyatları ve paketleri  sürekli olarak güncelleniyor. Bunun için ayrıntılı bir araştırmanın içerisinde yer almak şart oluyor.

Kurumsal kimlik tasarımı paketleri

Kurumsal Kimlik Tasarımlarının Sunduğu Faydalar

Firma için tasarımlar yapılırken kullanılacağı sektörden hangi yaş seviyesine hitap edeceğine dair bütün detaylar hakkında bilgi ediniriz. Böylece tesir göstermesi istenen müşteri kitlesi hedef alınarak kurumsal kimlik tasarımlarını yaparız. Tasarımların hedef kitle üzerindeki etkisi dikkate alındığında ödenen kurumsal tasarım ücretleri oldukça uygun gelmektedir. Kurumsal kimlik tasarımlarının güvenilir yerlerde ve tecrübeli yerlerde yaptırılması şarttır.

Kurumun imzası anlamına geldiğinden tasarımın önemi artar. Uzman teknik kadromuz, müşterilerimize tasarımları hangi aşamalardan geçirip gerçekleştireceklerini anlatır. Böylece Kurumsal kimlik tasarımı paketleri fiyatları kapsamında da avantajlı bir seçenek elde etmiş olursunuz. Tasarıma son halini vermeden önce müşteri ile görüşüp fikirlerini alırız. Böylece müşterinin de içine sinecek etkileyici kimlik tasarımları yapmış oluruz. Çalışmalarımız özgün olup akılda kalıcıdır. Müşterilere güven verdiği gibi şirketlerin itibarını artırır.

Facebook
Twitter
Email
Print

2 yanıt

  1. Merhaba, sağlık sektöründe hizmet vermekteyiz. Firmamız için kurumsal kimlik taşlarımi detaylarını ve fiyatlarını öğrenmek istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Newsletter

Signup our newsletter to get update information, news, insight or promotions.

Latest Article